Barnedåb

Agnes Leonora

Vi holdt barnedåb for vores lille pige den 20 november 2021, og vi holdt vejret lige til det sidste, for jeg var overbevist om at regeringen nåede at udstikke restriktioner der ville være skyld i at vi måtte aflyse. Heldigvis for os, så fik det ingen betydning. Vi opfordrede folk til at blive testet inden festen, også selvom de var blevet vaccineret, på den måde følte vi at vi havde gjort hvad vi kunne for at forhindre smittespredning til vores fest. 🙂 Vi må jo passe på os selv, og hinanden, i den her tid.

Jeg havde været igang med forberedelserne i lang tid, jeg havde et klart billede i mit hovede om hvordan jeg ønskede det hele skulle være, ligefra pynten, til maden og opstillingen i lokalet.
Vi havde bestilt en kage ved en bager som også bager i sin fritid, og det fortrød vi bestemt ikke, og derudover havde jeg selv været igang med at trille bounty kugler og bage pavlova. Der skulle være lidt til enhver.

Vi havde lejet os ind i den lokale spejderhytte, det gav os et stort lokale at gøre godt med, og det gav børnene frihed til at vælge om de ville være ude eller inde. Det viste sig at være den helt rigtige beslutning i forhold til valg af lokale, og der var god plads til alle.

Vi købte en helt ny dåbskjole, for den der var i familien var efterhånden ret gammel, og vi var bange for at den var blevet for mør, så vi valgte at starte vores egen op. Et valg vi ikke har fortrudt, så må vi se om vi selv skal bruge den igen, eller om den først skal i brug når vi engang bliver bedsteforældre om 30 år.

Som en del af bordpynten havde vi bestilt chokolader med et billede af Agnes på, og de var virkelig så fine og pengene værd, og som bonus, så smagte de altså også helt fantastisk. Vi havde også været en tur i ikea og købt stofblomster og glasvaser, jeg havde nemlig købt nogle fjer som jeg gerne ville inkorporere i bordpynten, og jeg endte med at putte fjererne i bunden af vasen, så blomster i og til sidst bandt jeg en sløjfe rundt om af noget tyl med glimmer i. Jeg endte faktisk med at blive helt tilfreds med bordpynten.

Vi havde en dejlig fest for vores lille pige, og alle hyggede sig. Maden var virkelig god og kagerne var ekstraordinære.
Agnes fik nogle virkelig fine gaver, blandt andet en halskæde med hendes stjernetegn og en halskæde med en marguerit og et hjerte.

Vi havde også indkøbt en slikbuffet med en masse forskellig slik, der blev ikke spist så meget som vi havde forventet, men så har vi bare til mange fredage endnu. 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen