Vores IVF mirakel er nu 3 mdr gammel <3

At blive mor igen er noget af det største man kan få lov at opleve, især når man som jeg, mange gange er blevet fortalt at den drøm nok aldrig gik i opfyldelse, og jeg har i mange år derfor bare lagt det væk, og været glad for at jeg fik ét barn jeg kunne få lov at elske.
Men nu er lillesøster her, efter en lang og sej graviditet, og en endnu sejere fødsel, som på ingen måder gik som jeg ønskede mig. Men mere om det en anden dag.
Lillesøsters ankomst har heller ikke været helt uden bekymringer, vi har desværre haft en del sygdom indenfor dørene, både hos mig og lillesøster.
Værst har lillesøster dog været ramt. Vi har indtil videre (7-9-13) undgået RS virus, men så har vi haft andre ting.
Blandt andet så har vi en konstant forkølelse som vi ikke kan komme af med herhjemme, og jeg tænker at det er på grund af alt den isolation vi har været igennem, ja faktisk stort set siden vi startede vores behandling, for vi var så bange for at blive smittet med noget, og derved få vores forløb udsat. Barselsgæster har der heller ikke været en overflod af, dog har dem der har haft lyst været her for at se hende.
I mandags startede min mand op på arbejde igen efter at have været hjemme med os i lidt over 3 mdr, en tid der har været SÅ godt givet ud for os alle. <3 Det har givet ro herhjemme at vi har været to voksne, der har ikke været noget stress, og der har været tid til virkelig at få etableret en sund og stabil amning, noget der har været ekstremt vigtigt for mig denne gang.
Nu skal lillesøster og jeg til at vænne os til bare at være os, selvfølgelig sammen med hunden også. Jeg tænker nok vi skal finde noget at bruge tiden på, om ikke andet, så bor vi heldigvis et sted med gode tilbud til babyer og deres forældre. 🙂

Lillesøster var 3800g og 53 cm da hun blev født i uge 42+0
Det er hun kommet godt efter, og nu her 3,5 mdr senere vejer hun 7060g og er 65 cm

Det er vildt så hurtigt tiden går, og jeg ved det er cliché at sige, men for pokker altså, man forsøger jo at nyde alt det man kan, men tiden flyver, og baby får flere og flere færdigheder, og lige om lidt er hun jo nærmest en tumling.

I får lige lidt billeder af hende fra den første tid <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen