En tur i Fårup Sommerland

På Fårup sommerlands åbningsdag tog vi afsted. Vi har købt årskort til i år, og vi planlægger at udnytte dem så meget som muligt inden lillesøster kommer, og vi håber også på at vi kan nå at bruge dem efter lillesøsters ankomst, og inden Fårup lukker ned igen for vinteren.
Det bliver ikke til direkte sommerferie i år, altså vi tager ikke på en længere tur, men en masse dags ture, dem skal vi have, og barnet blev lykkelig for at mange af dem skal foregå i Fårup sommerland. 😀
Barnet har jo 6 ugers sommerferie fra skolen, og dem skal vi da bruge på lidt forskelligt.

Nå, men han nød at have vores uforbeholdne opmærksomhed, og derfor er de her 3 billeder de eneste jeg har fra den dag. Jeg fik et enkelt billede af dem i en rutschebane, de sidder allerforrest, og så tog jeg et billede af ham i den eneste forlystelse jeg kunne deltage i, nemlig togturen rundt i parken. Jeg var selvfølgelig også nødt til lige at dokumentere min alt for lækre frokost. 😀 den var altså lækker.
Vi fik også både is og slush ice, men vi havde brug for en dag med fokus på bassen, og derfor var telefonen mest i lommen, ihverfald når barn og mand var hos mig og ikke i forlystelserne.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen