Bivirkninger

Jeg havde lige 5 dage på medicin for at fremprovokere en blødning, de 5 dage var strenge og det samme var de første par dage derefter. Min blødning er fortsat ikke dukket op, men den har også lige et par dage endnu før lægerne kigger ind på om der skal gøres noget andet. Jeg satser på den kommer indenfor de næste par dage, jeg synes jeg kan mærke det.
Men jeg var hårdt ramt imens jeg tog det medicin, jeg blev ramt af en del bivirkninger og det er ikke så rart for hverken fysikken eller psyken, og det kræver altså lidt af ens partner også. Jeg blev træt, jeg blev dårlig med hovedpine, maveonde, svimmelhed og kvalme, og det var sådan konstant i de dage.
Nogengange på de her medicinkure, så tænker jeg godt nok at jeg svigter min store dreng, men omvendt, så gør vi virkelig hvad vi kan for at han ikke oplever det. Hvis jeg er træt, så tager min kæreste over og laver noget sjovt med ham, det samme hvis jeg bliver dårlig. Han kan godt kommentere lidt på at mor sover meget indimellem, men så kommer han ind og putter med mig.
Men jeg håber virkelig at det faktum, at vi forhåbentlig, kan opfylde hans største ønske om en mindre søskende vil veje det hele op i den sidste ende. Her kan vi virkelig tale om den store præmie til sidst. Eller det håber vi ihvertfald.

Indtil da, så må vi navigere rundt i hverdagen og tage alle bivirkningerne med, og så krydse fingre for at det hele bliver med det bedste udkom i den sidste ende.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen