Flying superkids

Inviteret:

Lørdag var vi til Flying superkids i Odense, vi tog køreturen som en oplevelse, og samtidig glædede vi os lidt over at sønnen kunne sove i bilen på vej derover. Vi bor godt oppe Nord på, og derfor havde vi en ret lang tur foran os.


Men altså, så var ferien jo skudt igang for vores vedkommende. Vi glædede os faktisk rigtig meget til at komme over at se dem, det var vores debut med Flying superkids. Vi vidste ikke hvad vi kunne forvente, vi havde hørt lidt fra venner og bekendte, og faktisk var det ikke alle der havde haft ret meget ud af showet, nogle havde sågar haft børn der synes det var ret kedeligt og som slet ikke kunne blive fanget af showet, så vi var ret spændte på hvad vi kom over til.


Vi startede faktisk med at være i virkelig god tid, som i så god tid, at vi faktisk havde 3 kvarter til at finde parkering og ind til parken. Vi skulle dog ende med at bruge samtlige af de minutter vi havde til overs på at finde ud af hvor vi kunne parkere henne, når man ikke er hjemmevant i Odense, så er det altså ikke så nemt at gennemskue hvor man lige kan slå en smutvej.

Nå, men vi kom ind i parken, og vi fik sagt hej til de andre som var inviteret sammen med os, og så fik vi en rundvisning backstage, det var nok egentlig mest for de voksne, min søn synes ihvertfald at det var vildt kedeligt. Han var imponeret over deres sovevogn, men alt det andet var han faktisk ret ligeglad med.

Vidste i godt at Flying superkids er de første med et masteløst telt i Danmark?

Jeg synes dog det var ret spændende, og det samme gjorde kæresten, vi var lidt imponerede over deres historie og den måde de er vokset på. De gør et fantastisk stykke arbejde, både idrætsklubben, men bestemt også de frivillige forældre som skal med hver gang de skal på tour. Sikke nogle kræfter der bliver lagt i det hver gang de skal rundt.

Vi voksne syntes at den rundvisning var rigtig fin, og det var rart at få nogle detaljer på omkring hvad Flying superkids er, og hvordan de ligesom lever når de er på tour. 

Parken udenfor havde vi desværre ikke meget sjov ud af, der regnede og var ret koldt, så nogle ting var slet ikke åbnet for, og andre ting var ret glatte, så sønnen opgav dem hurtigt. Han forsøgte sig dog med trafikskolen, og da han var færdig med at køre rundt derinde, så skulle han svare på nogle spørgsmål, han fik at vide at han var rigtig dygtig og havde helt styr på trafik reglerne, det burde han jo nu også have når han er 9 år gammel, men vi har stort set altid boet på landet, så han har jo ikke rigtig haft behov for at lære dem, han er jo et af de børn der bliver kørt frem og tilbage. 😉

Selve showet var fantastisk, det var en god blanding af musik, sang og gymnastik. Vi sad som var vi tryllebundede fra det startede til det sluttede, og sønnen var helt væk, han var vildt imponeret over hvad de kunne. De startede ud med en sang og et show her til, og derefter så gik det bare slag i slag med hvad de nu havde planlagt til showet. Vi fik en sød lille bjørn at se, han var vidst deres maskot? Men han var ihvertfald et show i sig selv, og det var skide sjovt, vi fik set lidt vikinger, og vi fik set nogle børn i regntøj. Det hele var meget gennemført og helt vildt.

Det er svært at beskrive et show som dette med ord, man skal næsten opleve dem selv, for det er jo for pokker oplevelsen man gerne vil have sig. Men om oplevelsen er god, det tror jeg kommer meget an på hvad der skal til for at betage sine børn og sig selv? Nu har jeg et barn der synes det var nogle vildt seje tricks de kunne, altså han så det ikke som gymnastik, men som om de lavede tricks, han blev faktisk ret inspireret af dem, og da vi sent lørdag ankom på vores Hotel i Hamborg, så måtte han da også øve sig i de der armbøjninger hvor man lige kan hoppe op, nå at klappe og så lande igen. 


1 kommentar til “Flying superkids”

  1. Pingback: Flying Superkids er en flyvende succes - Momster Travel

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen